dag 11 - mina syskon.

Så passande med en liten presentation över dessa lagom tills de kommer över hit! Min pappa har skapat två kullar barn, så jag har en helsyster som är 2,5 år äldre än mig och heter Sophia. Sen har jag två halvsyskon Jenny och Jonas.
- då det är ett litet hopp på ungefär 20 år mellan dessa kullar så har det gått från att Jenny och Jonas passade och lekte med mig och Phia när vi var småpluttar, till att nu när vi alla kommit upp i åldern kan umgås och hänga.

Phia är utbildad sjuksköterska och jobbar med små sjuka barn. Löjligt intelligent och en jävla bläckfisk som gärna håller koll på hus och hem, hennes avdelningar och 17 andra saker samtidigt.
Jenny är förskolelärare(förskolefröken?) och fantastiskt klok, vass och finaste mamman till tre trollungar! En riktig milf, men fan ta er om ni raggar på henne!
Jonas är personalchef(säljchef?) på Audi bilar, och pappa till löjligt söta Clara. Jävligt intelligent och kunnig. När jag var liten var han min största kung och min dröm var att bli som honom när jag växte upp!

Ja, som ni ser har jag beskrivit alla tre ungefär likadant - fantastiskt kloka, snygga och så jävla fina att det inte är klokt. Jag som lillasyster till dessa tre har blivit så jäkla bortskämd med underhållning, saker, kärlek, kunskap och en fast vetskap om att de alltid finns där! De senaste åren har vi växt samman till en mysig kärleksklump och de är de finaste syskonen man kan ha<3

ps. tar ett foto imorrn och lägger upp!
1 kommentar
Jenny

Gulle dig <3 vilken fin hyllning. Jag älskar dig!