dag 15 - mina drömmar.

Oj, vart ska jag börja? Jag har så jävla mycket drömmar, vi kan börja med en riktigt dröm-dröm och sen några drömmar som ska bli verklighet.

Dröm-drömmen: det här är min värsta mardröm, och jag drömmer den tillochfrån, ständigt återkommande. Jag drömmer att jag drömmer, och i drömmen håller jag på att kvävas, något eller någon försöker att döda mig. Sen vaknar jag ur dröm-drömmen, men är fortfarande inte vaken på riktigt, utan fortsätter drömma att jag inte kan vakna, och sa vaknar jag ur ännu en dröm, och kan inte vakna! Slutar med att jag vaknar på riktigt, flämtar, gråter, vet inte om jag är död eller levande, drömmer eller är vaken. Brukar sluta med att jag får så jävla mycket ångest att jag måste ringa någon för att se om jag vid liv eller inte.

Riktiga drömmar:
1) jag ska bli sexolog. Jag har inte riktigt det där "åh jag ska rädda hela världen-drömmen", utan mer att jag vet hur jävla mycket jag kan och hur mycket jag är kapabel till att klara av - därmed kommer jag kicka ass när jag väl arbetar med hivprevention, snackar säkrare sex med ungdomar och skriver.

2) jag vill ha en mops. Jag vet att jag inte ens gillar djur, men en mops verkar vara så jävla mycket mer. Det ligger liksom i deras natur att vara pajasar!! Och göra allt för att deras matte ska bli glada! Och så kan de bli tjuriga om de inte får som de vill! Hur jävla gulligt är det inte? Han ska heta Frans <3

3) jag vill hjälpa till. Okej, lite rädda världen känner jag väl. Eller snarare mer, det finns så jävla mycket viktigt och bra en människa kan åstadkomma under sitt liv, och inte fan sitter jag hemma i svea rike när det finns så mycket annat att göra. Dessutom är pengar aldrig något jag kommer ödsla tid på, kapitalister skrämmer mig något offantligt. Så jag skulle utan problem kunna sälja allt jag äger och starta ett barnhem i Uganda.

4) jag ska se världen. Jag vill lämna landet, resa till nya platser, träffa människor, se så jävla mycket jag kan, njuta, känna, älska och nöta världen tills jag känner mig mätt. Iaf för ett tag.
0 kommentarer