dag 16 - min första kyss.

Åh, äntligen något spännande att berätta! Min första kyss var helt fantastisk, rolig, fumlig och byggd på nyfikenhet. Det var skolavslutningen i nian, jag hade stor hemmafest, alla var fulla och glada, musik på hög volym och det var en typisk tonårsfest.  
   Tror det var 3 eller fjärde gången i mitt liv jag drack och vi hade kommit över en flaska vodka billigt från Fittja. Det som egentligen bara skulle vara lilla gänget spred sig och det blev folk från flera klasser hemma hos mig. 

Iaf, mitt under festen ser jag två kompisar, Robin och Sandra stå och hångla med varandra, så jag helt enkelt avbröt dom, kysstes först med Robin en stund och sen en stund med Sandra. Enkelt, mysigt, gulligt och så jävla fint! Haha sen hann jag även med att hångla upp ett syskonpar och min bästis Adde under den kvällen. Och det bildades en mindre ormgrop i mammas säng...


ps. har insett att mina första kyssar liksom gjorde avtryck för hur jag kommer att hantera kärlek, känslor och sex framöver. 

ps 2. då jag inte hade överdrivet mycket erfarenhet när jag kysstes med Sandra hamnade hon på 1a plats, nu 6 år senare undrar jag om hon fan inte ligger kvar på min topp-5-lista?
0 kommentarer