dag 17 - mitt favoritminne

Som att jag skulle kunna välja bara ett favoritminne? Nej, ni får en liten kavalkad ur mitt känsloarkiv istället!

  • Det är sommaren 2008, Håkan spelar sin näst sista låt på Grönan "Kärlek är ett brev som skickats tusen gånger", jag och Jennie håller om varandra och tårarna bara rinner. Vi sjunger och gråter, när låten är slut säger vi att vi älskar varandra. Och en vecka senare åker hon till Düsseldorf och jag gjorde en nedräkningskalender. - det ögonblicket var kärlek, jag kan inte beskriva det på något annat sätt, det var ren jävla kärlek.
  • Sommaren 2009, jag Natti och Naddi har vandrat i 30+ i över 8h genom Barcelona. Natti vill döda mig, Naddi äter god kaka och jag älskar livet. Då säger jag: "Men va fan, vi har ju glömt CP-HORA!!" Naddi: Ja juste, CP-HORA!" Natti är sur och fattar ingenting, sen fortsätter jag och Naddi att säga CP-Hora till Natti för att hon ska fatta, och till sist får hon nog och slänger ur sig "Jaha, jävla fitta!!" - så jävla internt men jag dör av skratt bara jag tänker på det!!
  • Våren 2010, jag och Syster har överlevt vårt första dygn på vårt knarkarhostel i Barcelona, och kommer ner för att äta en "Continental breakfast", som bestod av nesquick, vitt rostbröd och sylt. Jag minns inte om syrran grät då också, eller om vi bara bröt ihop i skratt!
  • Hösten 2008. "Asså, man kan ändå inte plugga på måndagar!! Ska vi beställa in en till Brownie? Banta kan man göra i graven!", så såg varje måndag ut under hela ettan. Brownie, latte och tjejsnack på Birger vid plattan.
  • Nyårsafton för så många år sen, och vi skulle vara uppe ett helt dygn, kan ni fatta ett HELT DYGN! Så vi spelade kort, la pussel, var ute och gick, körde "anden i glaset", skrattade, åt mat och bara var!
  • Våren 2010 när jag var sådär brutalt förälskad att jag inte visste vad jag skulle göra, jag kunde ringa till Ernst och bara skrika och hon skrek tillbaka för hon kände samma sak för honom. När hjärtat dunkar så hårt att det inte går att svälja och en vill stoppa ner varenda sekund i en liten låda för att öppna upp en deppig dag. Förälskelse är nog det bästa som finns.
  • Hösten 2010 "Vad känner du Caro?!" "Asså jag känner att jag vill börja på direkten! Jag vill verkligen ha det här jobbet! Vad känner du?" "Eeh, jag känner såhär, tummen upp! Vi ses om en vecka!" - och så fick jag jobbet på Pocket Shop!

    Skulle kunna fortsätta på den här listan hela dagen, men här har ni lite fina minnen! <3
0 kommentarer