mr. X.

Minns ni boken jag tjatat om hela året, som jag både var med och resarchade för och skrev själv för? Svenska kvinnors sexuella äventyr, den har kommit nu! Jag läste ut hela igår och det var helt fantastiskt att hitta sina egna sexuella äventyr bland alla andras!
   Under själva skrivprocessen dejtade jag Mr. X, och jag sa att vad som än händer mellan oss så ska han få läsa stycket jag skrev om honom. Sen gjorde vi slut, och sist sågs vi under en svettig natt på Arvikafestivalen, och jag lämnade honom i hans äckliga tält medan solen gick upp...

Men som att jag skulle banga på ett löfte? Så efter nyår ska vi ta en kaffe och han ska få läsa stycket om honom själv! Faktiskt så är det den text jag är mest nöjd med, den är jävligt vacker och påminner om en kort men fantastisk tid.



ps. ja, vi ska ta kaffet på allmän plats...


Update: Kombon får läsa hela historien och börja sjunga av glädje när han inser att han är med i texten!! "Aaah, Caro!! Jag är kändis!! Jag är med i en bok!!" Nu ska han ta med sig boken till skolan och visa alla att han är med!!ahaha! "Men asså Caro, har jag inte läst det här förrut?!"
- Döööh, du var ju med när det hände! Haha
0 kommentarer