och nu ska jag gå och gråta i duschen.

"Hej,

Du har sökt till RFSU Stockholms skolinformatörsutbildning 2011. Platserna är nu tillsatta och du är en av de sökande som tyvärr inte kommer att få en plats på årets utbildning.

Vi hade i år 134 sökande på 20 platser, vilket innebär att vi fått tacka nej till många sökande. Vi hoppas att du har möjlighet att söka till kommande års skolinformatörsutbildningar och vi ser i så fall fram emot detta.

Vi har inte resurser för att lämna besked om detta per telefon. Har du frågor kring detta mail och din ansökan är du däremot givetvis varmt välkommen att kontakta oss på RFSU Stockholm både via mail och telefon på uppgifterna nedan.

RFSU Stockholm arbetar med brett med sexualupplysning och skolinformatörsverksamheten är bara en del av vårt arbete. Du är varmt välkommen att engagera dig i någon av våra andra verksamheter och projekt. Sommarkampanjen Colour of Love utbildar exempelvis informatörer vid flera tillfällen om året. Se www.rfsu.se för mer information kring detta. Exempel på andra organisationer som arbetar med liknande frågor som oss och där man också kan engagera sig är RFSL Stockholm, RFSL Ungdom, Stjärnjouren samt Rädda barnen.

Tveka som sagt inte att höra av dig vid frågor."


jag hatar mig själv just nu, jag är ett jävla phuckface som glömmer en av höstens viktigaste datum, och det slog mig tidigare idag att jag glömt att söka till att bli Samordnare för Colour of Love. Jävlahelvetesanalslickareknullarskithitlerblåjävleskristdemokratsanus.

ps. i helgen ska jag dricka väldigt mycket öl, dels för att sörja, dels för att jag är sugen och dels för att fina anna bjudit med mig på två gratisfester!

1 kommentar
L

nej tråkigt :( men det är bara försöka och försöka tills det går! och skaffa dig massa mer erfarenheter under tiden! du fixar det, jag hejar på dig!