sexolog

"Vad tycker jag är kul? Asså vad tycker jag är riktigt jävla roligt här i livet? Vad har jag för intressen och vad är jag bra på? Något med händerna är ju uteslutet, och att jobba med människor med. Men vad fan tycker jag är kul?!"

- "sex! Ja, det är ju kul att ha! En kan ju variera jävligt mycket, och det där med fetischer är ju riktigt jävla intressant. Och sen allt det där om hur män och kvinnor funkar med både hjärnan och kroppen, det är ju skitintressant ju!! Amen sex då, är det det jag ska jobba med?"

Ungefär så lät det i min 17åriga hjärna när jag bestämde mig för att bli sexolog. Då hade jag sedan lång tid tillbaka dyrkat Katerina Janouch och klippt ut varenda artikel hon medverkat i, slukat alla sex och-relationsspalter jag kommit över, och jag insåg att det är detta jag vill jobba med!

Men sexologivärlden är gigantisk, så inom vilka grener jag vill arbeta med först kommer senare, samt om hur jag tänkte gå tillväga för att bli Sveriges bästa sexolog!

ps. för er pryda jävlar kan jag säga att mina föräldrar och syskon har tagit detta jäkligt bra. Så länge jag har ett mål med mitt liv och gör något under tiden jag strävar mot det så är de nöjda :) pappa frågar nästan varje gång vi ses om hur det går för mig, så jäkla gulligt! Syrran tipsar om olika kurser jag kan läsa och mamma stöttar i allt hon får höra jag gör!
3 kommentarer
Jenny

Men menar du på allvar att fok tycker det är konstigt att du ska bli sexolog??? Det finns väl mycket konstigare yrken att studera till...

Sophia

Shit vad fin bild!!! Den kan du förstora och ha som egobild över sängen!!!!

Ida

Va bra att din familj stöttar dig, huvudsaken är att du gör något som du trivs med och jag tror faktiskt att sexolog kan vara ett väldigt givande yrke=)