sexualupplysare och bokälskare

alla hjärtans dag

Publicerad 2010-02-12 16:36:09 i Sex osv.,

En dag, så mycket kärlek och så mycket ångest. Men varför ens ödsla ångest och må dåligt över en liten dag?

- för några år sedan fastställde jag och en killkompis bittert att "kärlek är något som bara finns i disneyfilmer" och inget att ha en jäkla dag för... Att vi inte bitterlåg med varandra? kan jag inte låta bli att undra över såhär i efterskott...

För mig handlar denna dag om att visa uppskattning för nära och kära, sprida kärlek till alla man tycker om och verkligen passa på att visa för de men har kär att de verkligen betyder mycket för en. Kärleksbomba till allt och alla! Har man partner så är denna dag perfekt för lovemaking och mys hela dagen lång!

 - Men, och andra sidan, varför begränsa sig med kärlek till bara en dag? Gör detta till en startdag och därefter var dag lovebomba nära och kära! Man kan väl säga att alla hjärtans dag är dagen med extra allt, och sen kan man väl köra på i samma kärleksfulla stil resten av året också?

Kärlek är det allra bästa som finns, så varför begränsa det till en enda fjuttig dag om året?<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela