sexualupplysare och bokälskare

dear diary

Publicerad 2010-02-04 20:50:46 i min vardag,

Lyckades hitta min gamla dagbok, och jag insåg att jag bara skrivit två gånger sen mitten av augusti. Jag har en tendens att när mitt liv phuckar upp sig eller när något jobbigt sker - så totalvägrar jag skriva. Utan istället skriver jag när allt är stabilt igen, hur jäkla normalt är det?!

Av de få rader som jag skrivit om allt med dumpningen och allt kaos med sjukdomen, kan man sammanfatta: jag var i chock, det gjorde överdrivet jäkla ont, jag hatade den svenska låååångsamma sjukvården, men var samtidigt överlycklig över att jag bodde hos Sanna.
- och jag kan återigen tillägga, jag hade verkligen inte varit där jag är idag om det inte varit för de där 9 veckorna Lillasystern min!<3

Men, till saken. Nu när jag liksom vant mig och accepterat att mitt liv ständigt är upphuckat och allmänt konstigt, så har jag därmed bestämt mig för att återigen börja skriva dagbok! Få rensa huvudet totalt och bara skriva av mig om allt och alla. Minns den otroligt befriande och sköna känslan så fort man fick tömma ut sig känslomässigt.
- love it. ps. så detta är ett nyårslöfte som påbörjas lite i efterskott.

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2010-02-05 09:41:53

Det är faktiskt skönt att skriva av sig ibland. Önskar egentligen att jag skrev dagbok eftersom det är nåt man skriver för sig själv, som en terapi, men tyvärr är jag för lat.Tack snälla rara du för din uppmuntran, det betyder massor=) Du känns mer som en riktig vän än som en bloggvän <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela