sexualupplysare och bokälskare

fb och eb

Publicerad 2010-02-07 20:03:29 i min vardag,

Jag har kommit på mig själv med att dela upp mitt liv i fb och eb - före behandling och efter behandling. Än så länge finns det inget ub - under behandling, då jag ännu inte är säker på hur jag kommer att må. 
  Men en sak är säker, det finns ett eb, och satan i min lilla låda vad det ska bli en bra tid. Jag är fullkomligt övertygad om att behandlingen kommer att gå bra, kanske jobbig, men jag kommer klara den. Därmed ska det finnas ett eb.
- och då vill jag liksom inte höra "Men tänk om..." eller "vad händer om..." för det existerar inte.

Gaah, samtidigt som jag är jääävligt glad och exalterad att jag äntligen ska få börja behandlingen, så är jag samtidigt äckligt livrädd. Jag kan ingenting om mediciner och dess biverkning, och även om jag visste något så har jag ingen aning om hur jag och min kropp kommer att påverkas. Phuck. Det är i stunder som dessa tankar dyker upp som jag blir galet arg över att jag är sjuk....

Men jag kommer klara det. Snart är eb här och jag kommer vara redo för nya äventyr!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2010-02-08 10:45:51

Men vad är det för sjukdom du har?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela