sexualupplysare och bokälskare

finaste systerbarnen

Publicerad 2010-02-21 17:49:04 i min vardag,

Kom hem för ett tag sen från ett fullspäckat dygn tillsammans med världens finaste systerbarn! Snacka om att vi varit tidseffektiva och tagit till vara på varendaste sekund, de få stunderna vi suttit på rumpan är vi energiintag och pussel - annars har det varit full rulle konstant!
Minstingen var så taggad på att ta vara på tiden att hon kom in och väckte mig redan 05.40 imorrse, varför slösa tid på sova när man kan leka och ha kul?!

Förutom lite tårar vid Buzzspelet när aporna inte gjorde som vi ville eller när kontrollerna hängde sig, så har det varit ett dygn fyllt med skratt, fina citat, massa lek, pyjamasparty, introducering av Från A till Ö, lekt fotografer, pyssel och tusen andra saker! Så jäkla söööta ungar!<3
"nu klämmer vi ihop oss, alla ska vara med på bilden!!"


hej moster upp i dagen! (noa dirigerade denna bild)


barnkalas på g, och självklart skulle vi ha likadant nagellack! (jag skippade dock det glittriga överlacket)

Aaah, så fina barn! Ganska praktiskt att passa dom sådär en helg åt gången, så slipper man ju känna något sug efter egna småttingar :)

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-02-21 18:01:07

Mina varmaste tackkramar till dig. Vera ville att du skulle stanna mer när vi släppte dig vid bussen. Mmm de är fina de allra flesta gångerna. Ta hand om dig och Herman nu, hörs snart. Pussss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela