sexualupplysare och bokälskare

jag dör lite på mig själv för tillfället

Publicerad 2010-02-01 20:23:30 i min vardag,

Jag har under den senaste timmen ägnat mig fullständigt åt att leta reda på en mailadress, till en min gamla lärare, som inte ens var min lärare, men som arbetade på min gamla högstadieskola - hittat det jag tror är rätt adress och nu mailat honom!

Det slutade med att jag blev så besvärad över mitt eget beteende att jag bara tryckte på skicka! Haha! Sist vi hördes av var innan jag tog studenten, men innan dess sågs vi ganska regelbundet.
- genom halva åttan och hela nian brukade jag hänga ner i träslöjdssalen med honom, prata politik, världen och allt mellan himmel och jord, och så brukade vi dansa bugg! Sen när jag började på thg brukade jag hänga där under hela ettan, de dagar då jag hade sovmorgon!

Jag vet inte varför, men det måste väl vara för att jag saknar honom? Eller mer våra konversationer om allt och ingenting, våra politiska diskussioner då jag slogs för de röda och han är folkpartist! Dessutom är jag äckligt nöjd då jag numera vet exakt vad jag ska bli när jag blir stor, vilket var ett av de ämnen vi diskuterade mest!


ps. uppdaterar vidare när/om jag får något svar. Just nu är jag för besvärad av min egen existens att jag ska bädda ner mig och kolla på tv resten av kvällen. Behöver jag ens tillägga att jag föreslog en fika?! Jag döööör!


update: redan fått svar, han minns mig trots den lilla faktorn att jag inte ens var hans elev och att vi inte pratat på snart två år. Något med min förmåga att vara "snacksalig" som lämnat ett minnesvärt avtryck, jajamänsan! Hahaha! Och då jag har åldern inne så föreslår han en öl istället för kaffe...

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-02-01 21:09:40

haha.. du är galen!!! men jag vill gärna veta om du ska börja dejta honom!!

Postat av: jeanette

Publicerad 2010-02-02 09:10:41

Vad är det för sjukdom du pratar om? Är det något allvarligt?

Postat av: Linda

Publicerad 2010-02-02 13:21:29

Varför är jag inte förvånad :P haha

Postat av: Ida

Publicerad 2010-02-02 21:02:42

oj, jag skulle aldrig våga kontakta min gamla lärare, men sen har jag ingen jag kommit särskilt bra överens med heller så det kanske förklarar saken;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela