kärlek istället för hets

Hur inledde ni denna dag? Lagade du frukost åt någon du tycker om? Eller ska ni ligga kvar i sängen och mysa fram tills klockan blivit eftermiddag? Väntar en mysdag med pojk/flickvännen, bästisen eller släkten? Ska du få en överraskning eller kanske ge bort en till någon du tycker om?

- oavsett hur planerna ser ut, kom ihåg en sak - ahd är som vilken annan dag som helst, så ta bort stressen och hetsen och njut istället av att vara med den du tycker om! Strunt samma om han redan hade det spelet du köpt, eller om pannkakorna blev lite brända i kanterna, för vad gör det?
  Ibland är det faktiskt tanken och kärleken som räknas och det är väl viktigare att man får en mysig dag tillsammans än hetsar över småsaker?


Så ta bort all hets och ta dagen som den kommer och njut av kärlek, omtanke och fina ord från nära! Glöm inte bort att skicka lite fina sms till fina, skriva något mail till någon du inte pratat med på länge och pussa lite extra på dem du tycker om<3
#1 - Ida

För mig blir det en dag framför böckerna, tråkigt men ett nödvändigt ont! Men man kan ju alltid hoppas på en hemlig beundrare;)

#2 - jenny

Vi sjöng för vår fina 4-åring, sen fick jag en ursnygg klocka av min man (som jag önskat mig) Han fick lite "mankrämer" å sånt. Nice dag so far:-)

#3 - ee

Helt rätt! Hets och stress lär inte vara så snällt mot hjärtat, har jag hört...

Hoppas du får gelehjärtan, tulpaner och rosor för du är så FIN!