sexualupplysare och bokälskare

kombo

Publicerad 2010-02-19 18:01:43 i min vardag,

Aash, jag älskar att vara kombo! Jag känner hur jäkla sälllskapssjuk jag är, nog för att det kan vara skönt att vara ensam, men det finns ändå inget bättre än att bo ihop med någon. Haha, jag kommer på mig själv att bara sitta och titta på honom när han gör saker, eller följa efter från rum till rum! Men jag är bara så fascinerad och överlycklig att någon annan mänsklig varelse går omkring i lägenheten!

Skillnaden på sambo och kombo är ju att sambo blir man när man är två personer som bor ihop, mer eller mindre är ett par och ligger med varandra. Men då vi inte gör det så blir vi istället kombos!
Kom på nyss att detta blir nog första killkompisen jag hänger med under en längre tid utan att ligga med... Så antingen har jag för få killkompisar, eller bara en grej att ligga med mina kompisar?!

Jag kanske ska ta och lägga till en ny kategori här i bloggen, kombo,  så får ni följa vårt komboliv! Jag har ju redan haft samboliv, och nu har jag en kategori som heter självbo, så då blir väl kombo nästa steg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela