sexualupplysare och bokälskare

maddes hemkomst!

Publicerad 2010-02-01 18:25:04 i min vardag,

Vilken jäkla morgon vi hade, en riktig känslococtail med allt från skrattattacker, tårar, bitchblickar, hypade, nervositet, kissnödighet, sömn, apati och en jäkla massa kärlek!


Hypade på vägen dit! Tuben gick 4.20, det var vi två + alla jävla krogdrägg!

Jag däckade i bilen och vaknade upp när vi var ute på Arlanda, där vi lugnade ner oss med stora lattes. Maddes plan skulle komma in 6.25, 6.04 var både jag och Ernst för nervösa, så vi ställde upp oss, redo med kamera och banderoll...

Så fort dörren gled upp startade Ernst kameran... Vilket resulterade i att när Madde väl kommer, så först glömmer Ernst bort att fota, och sen dör kameran efter en bild... Hahahaha!


Äääääntligen!! <3


Snacka om att vår ursnygga banderoll gjorde succé! Utan att överdriva tror jag vi gjorde det till en härligare och roligare stämning för alla ute på Arlanda! + att Madde blev överlycklig!

Så jäkla underbart att du är hemma igen gullet mitt!<3 känns som en liten del av mitt hjärtat fallit på plats igen! Gaah, jag är så taggad inför imorgon, ska bli så underbart att höra ännu mer om vad du varit med om! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela