sexualupplysare och bokälskare

tips inför ahd! <3

Publicerad 2010-02-12 18:16:23 i Sex osv.,

Nu när kärlekens dag ändå är inom snar framtid, så har jag skrivit ihop en liten lista med mina allra bästa tips. Men, för detta år har jag gjort en förändring - ej indelat i om man är upptagen eller ej! Man kan väl fira kärlekens dag lika bra med sina vänner som sitt kk som sin stora kärlek?! All kärlek är bra kärlek <3

Men självklart får ni använda ert sunda förnuft, tips som "köp en ny strap-on" funkar ju inte om man ska hänga med mormor på ålderdomshemmet, utan snarare om man vill överraska sin pojkvän med något nytt i sängkammaren! Men det klurar ni nog ut själva ;)

  • Gör frukost på sängen, finns inget mysigare än att bli uppvaktad tidigt på morgonen med en proppfull frukostbricka. Är du extra morgonpigg, gör egna scones!
  • Stäng ute världen, stäng av alla telefoner, msn, facebook och ägna dig bara åt de personer du umgås med!
  • Sexleksaker, en helt fantastisk värld med så mycket olika möjligheter till maxiamal njutning! Är ni nybörjare, börja med en liten vibrator och en massageolja...
  • Visa uppskattning! Till allt och alla! Komplimanger, fina ord, skicka sms till alla du tycker om och visa din kärlek
  • Kärleksbrev! Så fint och riktigt romantiskt! Extra speciellt blir det om du skickar det med riktig post, är du lite mer lightinställd, så skicka ett mail. Det är också romantiskt!
  • Gama choklad - innehåller lyckoämnet endorfiner som gör att vi känner oss pigga, lite rosiga i kroppen och lyckliga! Samma ämne som skapas i kroppen när man är förälskad. Så vare sig du är kär eller inte, skadar det inte med en extra dos choklad.
  • Blommor - så enkelt att det liksom inte går att misslyckas. Det finns inte en enda människa som inte blir glad av en bukett blommor, en röd ros eller ett litet krukarrangemang!
  • Överraska - är du bra på att hålla hemlisar? Perfekt! Laga en middag, ordna en romantisk eftermiddag eller gör något helt oväntat för någon du tycker om.
  • Ha mycket sex - kan man egentligen ignorera att inte sexa loss med någon men tycker om på denna dag? Ta god tid på er, utforska varandras kroppar och försök slå orgasm-rekord ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela