sexualupplysare och bokälskare

tisdag.

Publicerad 2010-02-23 19:18:10 i min vardag,

Hänger hemma hos mamma, blir gödd och vi går igenom massa inför imorrn + ältar gårdagens möte jag hade med gubbläkaren. Jag har även rotat fram mina gamla nästa oanvända vinterkängor, så nu slänger jag mina plåtslagarkängor som är så slitna att stålhättan ses genom skinnet.

Vi pratar om sommaren och jag drömmer om Norge, vi ser Top Model och jag längtar till den dagen då jag återigen står med båda fötterna på Manhattan, fick ett samtal tidigare idag, ett väldigt fint samtal - och om allt blir som jag vill är det inte aaallt för långt borta!

Men mest av allt längtar jag till sommaren, bara ben, vackra människor, samtal och skratt framåt småtimmarna och solen som skiner! Hörrni, visst tar vi kräftskivan efter den 24 aug? Kanske ska försöka boka landet redan nu? :)


jag älskar exakt allt med den här bilden<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2010-02-23 20:46:52

Jag längtar också supermycket till sommaren!

Postat av: emsii

Publicerad 2010-02-24 00:11:12

åååh ja är absolut på kräftskiva 24e aug:D om ja är inräknad:D:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela