sexualupplysare och bokälskare

yeah we´re going down.

Publicerad 2010-02-18 17:35:50 i min vardag,

Jag är så löjligt trött på kylan, och det är så svårt att leka hurtig och få ut ungarna på rast, när jag själv engagerare mig överdrivet mycket med varendaste unge och varendaste liten fjuttig vante - allt för att vinna tid och värme!
Jag har så sjukt mycket kläder på mig, men jag fryser ändå varje dag! Jag får inte den ekvationen att gå ihop, jag har lager på lager, är inte kissnödig, har rejäla skor och jag hoppar och skuttar omkring minst varannan minut med barnen - men sitter ändå här som en fiskpinne och efterfryser!

Det känns som att min norrländska påbrå och det samiska blodet som rinner i mina ådror borde visa sig lite mer, eller göra mig helt immun mot kylan! Nu ska jag göra min andra kopp te och flytta det sista. Har bara en bokhylla och en garderob kvar nu.  

Kommentarer

Postat av: ellen

Publicerad 2010-02-18 20:01:41

Du fick det vackra, samiska utseendet i alla fall... Höga kindknotor är norrlandstyle! (intalar jag mig själv iaf!)Tack för igår! Världens finaste tjej.

Postat av: Linda

Publicerad 2010-02-19 08:32:34

Men håller med! Och mer kommer dessutom :O vart verkligen vinter i år!Hur känns det att få inneboende? :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela