accesskort

Förutom att jag hatar SL rent allmänt, vem fan var idioten som kom på Accesskortet?!
Jag sätter min nästa lön på att det var en man. En teknikkåt man som "tyckte det kunde vara en flashig idé", troligen stulen från det stora landet på andra sidan vattnet.

Men då undrar jag bara, vilken normal funtad person, dvs inte. barn, efterblivna och lantisar - tycker att det är något flashigt med detta lilla kort? Det funkar ju inte ens att ha det i plånboken och dutta direkt med plånboken, nej då börjar det tjuta och blir alldeles rött!
- Är inte en av huvudfunktionerna att man ska slippa den jobbiga uppgiften att "ta ut kortet alternativt vika bort halva delen ur åkkortsfickan för att kunna dra kortet"?

Istället måste man stå där som en annan idiot, rota fram plånboken, fiffla upp kortet, dutta och sen försöka hinna ta sig igenom spärrarna. Fullkomligt meningslöst.

ps. till er sl-kunniga - säg att en ickestudent köpt ett studentkort, men har ett accesskort, och blir tagen efter att ens studentleg gått ut. Kan då SL´s personal se att det är ett studentkort?

ps 2. Vad står SL för? Mina gissningar hitills är:
Sämsta Laget
Sist Lämpade
Sug Lelle
Surt Liv
Snea Lämplighetskvalifikationer
Sugiga Lollor
4 kommentarer
Ida

Det där accesskortet förstår jag mig faktiskt inte på... Min mamma fick ett sånt förut och fick höra att hon kunde "fylla på" kortet vid nån automat, men jag undrar hur i helvete man ska veta att datumet gått ut på kortet och det behöver fyllas på när det inte går att se nånstans.

Stackars alla äldre personer om det här kortet går igenom helt och hållet, de kommer ju inte ens kunna åka tåg... Jävla skitsystem.

SPX

Som en erfaren spärrvakt måste jag ¨hålla me dom att accesskorten visst kan krångla ibland, med det har fler positiva än negativa sidor. Bara en sån sak att om du tappar det, så går det att spärra som ett vanligt bankomatkort exempelvis, vilket gör att ingen som hittar kortet kan "tjuvåka" på det, vilket gör att denna sorgliga stackare måste betala för sin resa, för pengarna köper du en liten häst, med tiden växer hästen o.s.v.



access e najjs! plus att vi anställda får svarta kort! mouhahah! hare så kul me era turkosa! ^^ <3

SPX

just ja, SL= storstockholms lokaltrafik :) wtf, d måste du ju kunna!

car0 - passion for passion

mohahaha, jag gillar det där om att ingen kan tjyvåka på mitt kort, men hur kan sl veta vilket kort som är exakt mitt?! :O

och jag fattar inte det där med hästen...

jag tycker nog att "sämsta laget" är aningens bättre!