allmän uppdatering

- Jobbet jag har fått är som fritidsledare på en skola två stationer ifrån mig. Jag kommer jobba lite mer än deltid + chans för extra tider om jag så vill det. Jobbet verkar roligt, jag tycker redan om mina blivande kollegor, men viktigaste av allt så kommer det förhoppningsvis gå utmärkt att kombinera med kommande behandling.

- Jag fick ett mail idag, som jag redan nu, fem dagar in på året kan klassa som årets finaste mail. En tripp ner till Lund inom en snar framtid är nog inte långt borta.

- Jag dör lite på mig själv när jag måste gå in på en musiksida för att kunna hitta titel och artister till låtar som släppts under de senaste halvåret...

- Jag har alldeles för mycket tentor och uppgifter som ska lämnas in, dock väldigt gott om tid - men ingen inspiration eller lust att börja. Men jag har lovat mig själv att imorrn, efter en morgonpromenad på Söder - då jäklar!

- Kvällen kommer spenderas i soffan hos mamma, med en mängd tidningar jag måste läsa ikapp mig med, lite clementiner + att vi ska se den nya versionen av Stolthet och Fördom med görsnygga Kiera<3 jag älskar den gamla versionen, så får se vad jag tycker om remaken.

- Förövrigt så har jag ont i min ena benhinna, vilket jag tror är att påhittat hån mot min egen kropp för att jag inte promenerat på länge och tog en tur häromdagen. Kunde blåjävlarna bara lägga lite extra på att sanda ute i förorten med så skulle man ju slippa krypa fram så fort man lämnar hemmet!
0 kommentarer