bokcirkel

Jag och Ellen har nyligen startat en bokcirkel! Jajamänsan, 2010 är det där året då det intellektuella står i fokus, vi ska bilda oss lite extra, plöja en massa bra och intressanta böcker och hemmamys är den nya trenden!
- shotta, dansa på bardisken, frysa ihjäl sig fram och tillbaka till nattklubbarna, jaga fyllestrul, pimpla för mycket vin och röka för mycket cigg - allt det där är så 2009!

Det kommer bli så bra, och jag är löjligt peppad! Bästa av allt är att vi ska bara välja böcker vi själva vill läsa. Fjantiga klassiker, nobelpristagare, Strindberg, Kafka - och all litteratur som medelsvenssons har ångest över att dom ännu inte hunnit läsa, eller ljuger inför arbetskamraterna att de redan har läst, all uppblåst och överdriven litteratur går bort!

Första boken vi ska plöja är ingen mindre än Jane Austens "Stolthet och Fördom"! Må hända att det är en klassiker, men för mig hade den lika gärna kunna varit skriven 1983. Jane verkade vara en fantastisk kvinna, och dessutom så älskar jag filmatiseringen med Colin Firth<3


#1 - Moa

Den med Keira i är ju ännu bättre!