estoy un poco nerviosa

Jag är både nervös, förväntansfull och pirrig inför imorgon - jag ska på arbetsintervju! Och inte vilken intervju som helst, detta är ett jobb som jag verkligen verkligen vill ha, ett jobb som jag känner att jag verkligen kommer passa för och ett arbete där jag kan göra nytta och få använda många av mina bra egenskaper!
- tänkte först ha en miniintervju med mig själv, men kom fram till att det var allra bäst att bara go-with-the-flow och hoppas på det allra bästa. Inte för att skryta överdrivet, men i ca 98% av fallen så går jag hem hos chefen. (så käre gode gud, gör så att denna chef också gillar mig)

Gaah, nu ska jag bara försöka att inte hysta och bli för nervös. Men jag vill verkligen ha det här jobbet, och vill inte sabba detta. Ligger nerbäddad i sängen och kikar igenom gamla bilder från Spanienresan i somras, och jag ska nog sova snart - vill vakna så pigg och utvilad som möjligt! Håll tummarna för mig att jag får jobbet!!


Hello gingercookies!

2 kommentarer
Jenny

Klart jag håller tummarna. Hör av dig så fort du vet nått, eller hör av dig imorgon så jag får höra hur det gick. Suss gott, kram

Sophia

Det kommer att gå toppen! Jag håller tummarna, ring sen, jag är ledig!! =)

Puss!