förändringens vindar

Jag är sugen på en nystart, inte den där töntiga "åh jag ska gå ner i vikt, och börja motionera, och sluta röka, och inte äta socker eller vitt mjöl..." som man ändå spräcker efter en kvart över tolv då man fylleäter upp den mat som finns kvar som både innehåller en jäkla massa fett, socker och vitt mjöl, för att sen ta en cigg på balkongen och bli så pass bakis att man inte kan motionera under de kommande dagarna, och har man då "missat" årets första dagar, kan man lika gärna ta det lite lugnt...

Utan jag tänker mer på en inredningsnystart. Nu när jag bor själv och inte har någon inneboende, så kan jag ju lika gärna passa på och inreda hemmet exakt som jag vill ha det, innan någon annan har rätten att yttra sin åsikt.

Plan 1 - minimalisera. Ja, det kanske låter som en omöjlighet i mitt fall, men jag har redan börjat och jag gillar det. Ta bort, skala av och bara ha framme det allra finaste.
Plan 2 - gå ytterligare ett steg i minimaliseringen och slänga och rensa bort allt som jag verkligen verkligen inte behöver, och känner jag mig själv lär det nog vara en hel del.
Plan 3 - göra något åt mina bokhyllor, nu är de mest bara kaos och böcker huller om buller. 
Plan 4 - klassiskt, rött och fina detaljer - det är mina tre ledord för hur jag ska göra om. 

1 kommentar
Sophia

Låter toppen! Kan ju lugnt behövas.. ;)

Jag kan hjälpa dig, sånt är kul! bara du bjuder på fika så!