sexualupplysare och bokälskare

frustration

Publicerad 2010-01-27 10:53:06 i min vardag,

Jag brukar alltid vara jäkligt nöjd med att bo i Sverige, iaf när det kommer till vår fina sjukvård. Personalen är kompitent, det är gratis och lättillgängligt och standarden är bland de högsta i världen. 

   Men, jag är inte riktigt lika nöjd med att jag som sjuk, ska behöva sitta i en telefonkö (om jag ens kommer med i kön, den kan nämligen bli full!) för att sen få lämna ett meddelande - bli uppringd av en sjuksyster - och sen få boka en telefontid med min läkare - för att få reda på hur mina senaste prover ser ut!

Gaaah! Frustration! Så nu ligger en liten liten lapp, skriven av en tidsinbokad sjuksköterska, på min läkares skrivbord, och sen när han har tid ska han ringa mig, om han ens hittar lappen?! Just nu känns det inte sådär superbra att han är en av Sveriges topp-tre-bästa läkare inom just mitt område...

Nu ska jag göra smoothie, håll tummarna för att han hittar min lilla lapp!


ps. utöver detta så älskar jag sveriges sjukvård (då är inte den äckliga-sjuka-privatvården inräknad), utan jag tänker på främst på alla fina sjuksköterskor(min syster är en av dom!!) och undersköterskor som jobbar bokstavligen livet ur sig, just för att hjälpa andra människor och rädda liv. Ni är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela