sexualupplysare och bokälskare

ge mig spanien

Publicerad 2010-01-12 09:39:53 i min vardag,

Åh, jag längtar så till Spanien och Barcelona! Till värmen, shoppingen, maten, människorna och den spanska kulturen. Varje gång jag är där får jag för mig att någon liten procentdel utav mig måste ju faktiskt vara spansk, för jag känner verkligen det spanska blodet pulsera inom mig!
- ett av mina mål för 2010 är att jag ska ta tag i min spanska, och det kan kanske låta nördigt, men jag har ju ändå läst till steg fem och har alla grunderna i ryggraden efter 4 år med Nancy! Så målet är ju att en dag inom en inte för lång framtid kunna språket flytande.

Sommarens resa till Mataró och Barcelona var nog en av de roligaste jag gjort i mitt liv! Jag tror vi skrattade och njöt av livet konstant under 10 dagar!ps. jag och syster ska i dagarna boka en resa till Barcelona, en av världens vackraste städer! Åhh, jag längtar så!

Kommentarer

Postat av: Alicia

Publicerad 2010-01-12 09:52:59

Fiin blogg :D

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-01-12 13:28:24

Lyllo er, jag vill oxå åka tillbaka.

Postat av: Phillipjennifer

Publicerad 2011-12-06 08:59:45

A very nice site keep it up. Regards

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela