sexualupplysare och bokälskare

hero of war

Publicerad 2010-01-31 19:15:02 i min vardag,

Jag vet faktiskt inte hur jag överlevt den här dagen, men en sak är säker - det var sjukt värt det, men jag kommer adaaaldrig att göra om det!
Efter mindre än 4h sömn ringde klockan, mötte upp ernst, hypade på tuben, däckade i bilen, mötte upp madde, mysfrukost - och sen iväg till jobbet! För att inventera.

Dagen var som förbeställd till att bli förjävlig. Ni vet när man är riktigt jääävla bakis, huvudet är tungt, hela kroppen är sådär degig och man är liksom efter i hela systemet - så har jag varit + illamående, yr, prickar för ögonen och darriga/stickiga/domningar i benen. Lovely.

Det är en kväll som denna som jag verkligen förstår hur utmattningsmetoden/sömnstörningar fungerade så fantastiskt bra på fångarna i Guantanamo. Detta var faktiskt en av asidiotjävlarnas bästa taktikter för att på kortast och mest effektiva sätt bryta ner fångarna...

Vore det inte för att chefen nyss ringde och frågade efter några orkideér, och jag plötsligt insåg att jag glömt blippa in två lådor reablommor, så skulle jag varit sjukt nöjd med min insats. Men hur är det möjligt, jag har räknat minst 50 olika sorters blommor, men missat två? Jag dööööör.

ps. jag kommer utan problem vara död inom en timme. Dessutom är det jag som öppnar på fritids imorrn. Lovely.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela