sexualupplysare och bokälskare

I never promised you a rosegarden

Publicerad 2010-01-23 10:46:58 i min vardag,

Ny dag och så jäkla mycket bättre humör idag! Vaknade pigg och glad klockan 8, har sippat överdrivet mycket smoothie, slöläst en chiclit i sängen, småstädat och dansat omkring till Vinyl - kan knappast bli en bättre start på dagen än så.

Såg en ganska mysig men totalt förutsägbar film igår - "The Jane Austen Book Club", riktigt fin och bra handling. Dessutom så är jag riktigt övertänd på Jane Austen, kan knappt vänta till bokrean i februari där jag förväntar mig hitta alla hennes böcker! Har som mål att ha läst alla hennes verk innan året är slut...

Sen så ska jag även ta tag i min spanska, tänkte ägna några timmar varje onsdag och plugga på. Stötte ihop med en unge igår på jobbet vars enda svenska mening var: "Jag pratar bara spanska", och det är då jag hör mig själv börja prata korrekt spanska, med grammatiken i ordning - och jag blev så paff och glad över den kunskap jag har kvar, och varför kasta bort det liksom? Nej, hej spanska skolböcker!

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-01-23 16:25:49

Coolt att du kan prata spanska på jobbet! Du kan få låna spanska böcker av oss, eller fråga mamma om några! Vi har skolböcker oxå! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela