mensmöschlig

Jag minns hur vi i åttan och nian brukade kalla det för "Jens", så att ingen av killarna skulle kunna fatta vad vi pratade om... Riktiga små smarthjärnor var vi på den tiden. Sen att de två orden rimmade och att vi var sådär löjligt hyschiga om just detta, det drog säkert ingen uppmärksamhet till sig. Så gulligt!

Just nu, och just denna vecka, så kan jag verkligen inte så någon bra, trevligt, fräscht och kul med att ha mens. Till detta kommer även ett agg mot alla kvinnor som "känner sig lyckligt lottade som fått denna jordliga uppgift att en vecka i månaden blöda en jäkla massa"! För vad är det kvinnliga och underbara i det hela?
- har aldrig förstått och kommer förmodligen heller aldrig förstå heller...

Dessutom så blir det nästan automatiskt ett litet agg mot den manliga delen av befolkningen, ett agg som blandas med avundsjuka. Kul att den där jävla Eva åt av äpplet och som vi nu i tusen och tusen år efter får ta straffet för (gick det inte till så, eller är jag helt ute och cyklar?!)
- avundsjukan handlar bara om att män inte i närheten har något som liksom handlar om obligatorisk smärta, kladd och äckel en vecka i månaden!
Det närmaste män kan komma som är lite "småobehagligt" är väl den spontana erektionen? Löjligt.


#1 - Linda

aight!! Och ibland måste man skälla på alla killar i sin omgivning (särskilt pojkvännen) under den veckan bara för att de verkligen ska fatta hur det är! ;)