sexualupplysare och bokälskare

min blivande b/c-uppsats

Publicerad 2010-01-12 10:16:25 i Sex osv.,

Igår kom jag på temat och inriktningen för det som någon dag kommer bli min b/c-uppsats innan jag får min titel som Sexolog - Sex utan känslor!
Denna lilla mening väcker så mycket olika uppfattningar, åsikter, tankar och känslor, det är så intressant hur olika man kan ställa sig till detta, och det är så spännande att dels se hur män och kvinnor ställer sig till detta, hur man ser på detta inom olika generationer, och man kan lägga in så mycket andra skikt att se på detta.

Kommer även ta upp denna fråga mer här, men rent spontant, vad känner ni - kan man ha sex utan känslor?

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-01-12 13:27:11

Fullständigt övertygad om att man kan ha det, men jag tror ändå att förr eller senare trillar en av parterna dit känslomässigt om man har sex under en längre period.

Postat av: Girly

Publicerad 2010-01-12 13:54:33

Man har alltid känslor till någon sedan på viket sät är ju väldigt olika.

Intressant blogg sak forsätta titta in här pyss Girly

Postat av: caro - passion for passion!

Publicerad 2010-01-12 19:14:31

mjo, kanske det. Men jag tror stenhårt på att man kan ha ett förhållande där det enda utbytet är fysisk njutning, och inga känslor inblandade. Men det gäller det att båda verkligen håller sig till den inställningen!

Postat av: Trixie

Publicerad 2010-01-13 19:54:43

Ja, det tror jag faktiskt. Man kan ju bara vara attraherad av någon (andledningen till att jag inte tror på kärlek vid första ögonkastet, men det kan vi ta en annan gång xD)utan att veta hur den är som person. Men som Jenny sa, händer det under en längre peroid så kan ju någon trilla dit

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela