sexualupplysare och bokälskare

mina barn ska heta

Publicerad 2010-01-25 19:15:45 i min vardag,

Är det någon mer än jag som alltid haft klara bestämningar gällande vad mina barn ska heta, när jag väl får dom? De allra första namnen jag valde var Andrea och Andreas/ Alexander och Alexandra - och självklart skulle de vara tvillingar... Men då var jag 5.

Namnomgång nr två minns jag att allla medlemmarna i Spice Girls ingick, så många flickor skulle jag klämma fram...

Men nu, en del namn har sin egen lilla historia, medan en del namn bara känns sådär katching, det ska mitt barn (för faan) heta!

Just nu ligger dessa namn jäkligt bra till:
tjejer -
polly och jane, (jag har fler namn på g, men har drabbats av hjärnsläpp)
pojkar - hurricane, jack, haris

Helst av allt vill jag ha två tjejer och en pojke, och då är det namnen ovan som gäller. När jag och Sterner fantasipratat så har alla hans namnförslag innehållit Turtles-anknytningar... Finns det ingen lag som säger att personen som föder barnen kan lägga in veto?

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-01-25 23:12:36

Turtels är väl ändå bättre en bibeln...?!! haha, jag är så komisk!!!!Jag vill oxå ha 2 flickor o 1 pojke, som syrran! =) Coolt om vi alla får det! ;)

<3

Postat av: Linda

Publicerad 2010-01-25 23:14:55

haha hoppas verkligen det! :D

Kul att du har fått inneboende!

Kramkram

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-01-26 07:47:53

hahaha jo det finns det, är ni inte gifta är det du som mamma som bestämmer vad barnet ska heta. Fast det som är cool på en bebis eller en 5 åring är inte lika cool på en vuxen människa....sa tråksyster med tantvarning hehe;-)

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-01-26 08:47:16

haha.. tråksyster! Men mjo..det är sant! Det är inte så kul att heta Plutte eller Skrutten när man är 17 år och ska åka moppe lixom... =)

Postat av: car0 - passion for passion

Publicerad 2010-01-26 17:06:59

Nej men det kommer alltid vara så jäkla coolt att heta Hurricane! Speciellt om det blir som jag fantiserat om att min mini-Hurricane träffar på en mini-håkan, och så blir dom bästa kompisar<3

Men Polly och Jane är ju reko namn, dom funkar för alla åldrar :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela