och sen kom polly

Satt och tänkte lite rent allmänt på mitt liv, och inte för att jag är ett dugg sugen över huvud taget - men i tidigast i april nästa år får jag bli på smällen! Känns på något sätt skönt att ha det konstaterat, och inte för att jag planerar att skaffa barn inom de kommande 7 åren, minst, så har man det liksom klart för sig - här ska inga barn bli gjorda!
För om man tänker logiskt kommer jag senast vara klar med behandligen i oktober, och man får varken bli på smällen under behandlingen och helst 6mån efter avslutad behandling. Så då borde det bli runt april?

Men kan lika gärna klargöra en sak, namnet Polly - är mitt! Och jag skulle nog helt ärligt bli galet lack om någon i min närhet kläckte fram en unge och döpte den till det, kan kanske vara löjligt. Men liksom vissa saker har man bara bestämt sig för här i livet, och detta är en av sakerna! Får jag en pojke ska han heta Hurricane, dock tror jag inte att det direkt finns någon konkurrans om det namnet...

Föreställer mig att Polly kommer se ut som en Madicken, men mörkbruna korkskruvar och röd rosett. Dessutom är kläderna Madicken och Lisabeth det finaste jag någonsin sett!


ps. good luck till att hitta en tjej som är villig att döpa sin dotter till Polly! ;) fan vad weird att två ex får varsin dotter som både heter Polly, men så länge jag är först så får det väl gå an...

#1 - Anonym

tss, det är redan ordnat;)

#2 - caro - passion for passion!

tss, hör av dig när ungen är kläckt! ;)

#3 - Anonym

7 månader då:D

#4 - caro - passion for passion!

så du gjorde nån på smällen redan för två månader sen? Snyggt jobbat! Ungen kommer bli kräfta och jag hoppas ni får en pojke :)

tar du namnet Hurricane eller Jack kommer jag hugga en gaffel i låret på dig :)

#5 - Sophia

Ehh.. och då ska du veta att jag har taigt sjukt lite lån, och ÄNDÅ är det en så stor summa.. Mina kompisar har tagit betydligt mer i lån.. hehe.. omysig upptäckt lixom!

#6 - Sophia

Ps. Jag tror oxå att våra barn kommer att se ut som Madicken, fast med en mörkar hudton, lite "uppdaterad Madicken" lixom! haha... Eller du, minns du reklamen på TV när en liten tjej sitter i ett badkar och badar, så kommer mamman och häller ner kemikalier i badvattnet, typ så kommer nog våra barn att se ut, lite mörkare Madicken med korkskruvar!! Som jag! =)