sjukdomskänsla

Har ägnat dagen åt att göra massa tråkgrejer att bocka av från listan, samt gått igenom all info jag hade hemma om sjukdomen. Jag har haft en hög med papper och info liggandes hemma sen augusti, men totalvägrat att läsa något. Senast jag gick igenom högen var under den veckan då jag bodde i hallen i väntan på ett brev från sjukhuset... Så med andra ord så tog jag inte in ett ord av det som stod bland alla papper.
   Men nu har jag tagit det stora steget, jag hade på The Rasmus i bakgrunden, inbillar mig att det kan vara i samma tid som jag lyssnade på den sortens musik som jag även blev sjuk, har dock ingen bokstavlig koll.

Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till all info som jag läst, på ett sätt så känns det som att det på något sätt inte kan röra mig alls då jag inte ser mig som sjuk, men och andra sidan så har jag tvingat mig själv att inse att "fine, jag är sjuk. Bra, då vet jag och dom i min närhet det. Nu ska jag se till att bli frisk!!", och sen är det liksom inte så mycket mer med det.

Jag har sagt från dag 1 att jag aldrig ska bli den människa som "är" sin sjukdom, det är något jag "har", och det är en jävla skillnad. Nu känns det som att jag har en jäkla massa info, som till viss del fortfarande känns lite långt borta, men ändå nödvändig. Men jag har kommit så pass långt att jag vägrar bryta ihop över lite information, jag tar en dag i taget och ser vad som händer. Dessutom så är jag på den nivån att jag fortfarande kan störa mig på en särskrivning i informationsbladen, det ser iaf jag som ett bra tecken.
2 kommentarer
Bella

Gott nytt år, i efterskott!! Hoppas du fick en bra nyårsafton? kram :)

Carro.

tack =)

Vad har du för sjukdom? Om jag får fråga, du behöver inte svara om du inte vill.. :)