sexualupplysare och bokälskare

veckans tips: fruktigt

Publicerad 2010-01-25 19:02:01 i Sex osv.,

Söker ni efter en löjligt enkel krydda till sexlivet - men som ändå är lika med succé = massageoljan och glidmedlet!

Enklare än så kan det knappast bli, det finns i alla möjliga smaker och går att hitta för under en hundring. Massageoljan är det perfekta till förspelet, kroppen blir mjuk, lite oljig och redo för sex på flera sätt och vis. Ta lite extra tid på er och verkligen massera varandra mjuka, smek varenda form och ge varandra njutning!
 Glidmedlet funkar både som en extra smaktillsats, extra krydda vid oralsex, samt ett bättre glid vid tex. analsex - så mycket nöje ur en och samma flaska ;)

Dessa två användes vid senaste tillfället, massageoljan är från Make Up Store och har en lätt fruktig doft, eller det påminner mer om fruktpuré. Inte på det där kladdiga och barnsliga viset, utan bara vanligt fruktigt.
   Den lilla rosa flaskan har smaken "sparkling strawberry wine", och det är väl det närmaste jag kommer komma alkohol framöver! ;) Måste tilläggas, blev väldigt positivt överraskad av denna då man förväntar sig en unken smak - men den var väldigt söt och god!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela