sexualupplysare och bokälskare

det finns gränser

Publicerad 2010-07-08 09:55:23 i Sex osv.,

Jag anser mig själv vara en väldigt öppen och openminded person när det kommer till allt som har med sex och kärlek. Jag är öppen och vill prova det allra mesta, iaf minst en gång - man måste ju prova för att se om det är något man tycker om och vill fortsätta med!

   Men trots min öppenhet har även jag mina gränser och jag tror att vi alla har våra gränser som vi mer eller mindre håller oss till. Jag tror även det är viktigt att man känner till sina egna gränser, och att man går igenom för sig själv vad man tycker är okej och inte okej när det kommer till sex, kärlek och relationer.

Min gräns går vid gifta personer, jag skulle aldrig i hela mitt liv ligga med någon som var gift och hade barn. Never ever. Jag mår illa bara av tanken att ligga med en upptagen man och veta att han har fru och barn hemma som väntar, för mycket personlig erfarenhet...
Det är bara för mycket löften, band och kärlek som förstörs pga av ett ligg?! Man kan visst lägga band på sig själv, annat är bara rent skitsnack!Utöver denna gräns är jag öppen och sugen på att testa det mesta! Vad har ni för gränser?

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2010-07-08 10:44:53

Instämmer.

Ingen trevlig soppa alls, för någon.

Uscha. Bläcon.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela