det finns gränser

Jag anser mig själv vara en väldigt öppen och openminded person när det kommer till allt som har med sex och kärlek. Jag är öppen och vill prova det allra mesta, iaf minst en gång - man måste ju prova för att se om det är något man tycker om och vill fortsätta med!

   Men trots min öppenhet har även jag mina gränser och jag tror att vi alla har våra gränser som vi mer eller mindre håller oss till. Jag tror även det är viktigt att man känner till sina egna gränser, och att man går igenom för sig själv vad man tycker är okej och inte okej när det kommer till sex, kärlek och relationer.

Min gräns går vid gifta personer, jag skulle aldrig i hela mitt liv ligga med någon som var gift och hade barn. Never ever. Jag mår illa bara av tanken att ligga med en upptagen man och veta att han har fru och barn hemma som väntar, för mycket personlig erfarenhet...
Det är bara för mycket löften, band och kärlek som förstörs pga av ett ligg?! Man kan visst lägga band på sig själv, annat är bara rent skitsnack!Utöver denna gräns är jag öppen och sugen på att testa det mesta! Vad har ni för gränser?
#1 - Sophia

Instämmer.

Ingen trevlig soppa alls, för någon.

Uscha. Bläcon.