sexualupplysare och bokälskare

drömprins

Publicerad 2010-07-23 20:13:59 i Sex osv.,

Jag blir alldeles snurrig i huvudet av människors planer, rop på, drömmar och krav om den blivande drömprinsen. Jaktsäsongen är igång dygnet runt och man är alltid på helspänn. Vart, när och hur som helst kan han ju faktiskt dyka upp; på ica, din grannes killes kusin, din chef eller din bästis storebrors frus morbror!

Kan vi inte bara droppa jakten och låta livet rulla på ändå? Jag slår vad om att det kommer bli så mycket roligare när man inte behöver stressa över vart han kan befinna sig, och bara vara. Pang! Det är då han kommer dyka upp! Eller så dyker det upp ett trevligt och sött tidsfördriv, kanske en gullig hovnarr eller en kaxig piga?


- det kanske är dags att vi låter 2000tusen talet skölja över oss totalt, stoppa tillbaka drömprinsen i sagoboken och bara njuta av livet, kärleken och fina människor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela