grönt ljus

Det där med att man alltid ska skydda sig när man har tillfälliga sexuella förbindelser(åh den meningen bara skriker gammal skolbok!!) dvs knullar bara för en natt/några nätter till - det har vi ju alla stenkoll på!

Men hur många är det egentligen som tänker på att man även ska skydda sig tillsammans med sin pojkvän/flickvän/den man ligger med mer frekvent?! Klart som fan att man måste!
- det är fortfarande en ny bektanskap och man kan inte alltid hålla stenkoll på att den personen är helt "clean" från början, eller ens är monogam...

Mitt bästa tips: gå och partesta er hos närmaste ums/veneologisk mottagning, då får ni svart på vitt om det är grönt ljus eller inte. Är det inte det, så kör en omgång medicin(om det går) och sen är det bara att ligga på!

Och nej - det är inte enbart tjejens ansvar då det är hon som kan råka bli på smällen, det är exakt lika mycket snubbens ansvar då det är han som kan råka bli pappa! Är ni osäkra så kör på både ppiller och kondom innan ni partestat er, och diskutera sen fram en hållbar kombination.