sexualupplysare och bokälskare

kollega

Publicerad 2010-07-14 13:08:49 i Sex osv.,

Sprang in i fina Leigh under min sista-minuten-shopping, och hon är helt fantastisk! Vi blev ihoppuffade på nyår för att vi har samma gemensamma mål - vi ska båda bli sexologer! Så jäkla häftigt och stimulerande att träffa någon med samma mål, och brinnnande intresse. Så vi babblade bort timmar om tankar, planer, åsikter, och diskuterade det vi brann allra mest för - allt inom sexologins ramar!
- sedan dess har vi haft lite sporadisk kontakt och uppdateras om hur det går för oss båda med dylika projekt och stapplande steg till målet.

Och hon har nu fått sin första krönika publicerade på löjligt duktiga Hanna Fridéns nya Sex & blandat-sida, hos nyheter 24. Denna braiga krönika kan ni läsa här! Jag är så stolt över dig darling!

Kommentarer

Postat av: Antontiril

Publicerad 2011-02-24 08:13:37

Just Surfin.. Hello From Gold Coast Australia.. Well Done.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela