sexualupplysare och bokälskare

sommarsex

Publicerad 2010-07-07 23:17:06 i Sex osv.,

Nu när solen aldrig vill gå ner och det är varmt dygnet runt är det perfekt läge för att ha sex utomhus! Det är härligt, lite förbjudet, sexigt och blir allra bäst om det sker spontant. Här får ni tipsen för bästa sommarsexet:

  • ta med filt/handduk eller dylikt om ni planerar att vara i skogen eller ängen - inte direkt sexigt att bli avbruten av bitande myror eller vassa grässtrån som sticker upp...
  • skippa undies! Enkelt och sexigt, bara att lyfta på klänningen eller dra ner byxorna och köra
  • ta med picknick innehållande mycket plockmat som hackad frukt, bröd och annat gott. Sexigt och mysigt som förspel!
  • tänk på grannarna! Jag vet att det kanske är det sista man tänker på när man är på gång att få ligg, men tänk på att du kan bli polisanmäld för förargelseväckande beteende.
  • skippa detaljerna och pynglet - kör på enkelt och "naket" sex, dvs inga sexleksaker eller annat. Kör bara på dig och din älskling och njut ordentligt av varandras kroppar!
  • Gör det spontant - överraska din älskling med en utflykt, smit iväg från middagen eller festen.

Kommentarer

Postat av: Rebecca

Publicerad 2010-07-07 23:25:42

Tack!Ha en trevlig kväll :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela