synlig sexdebut?

Hej! Jag har en fråga, går det att se om man haft sex, asså förlorat oskulden? För jag har hört om flera tjejer som gått till läkare, och att dom kunnat se att tjejerna haft sex. Går det?

Sv: Nej, det är inte möjligt att via en undersökning se om en tjej eller kille haft sex. Det man en gång i tiden kallade "mödomshinnan" på tjejer är egentligen ett en ring med veckad hud, och inget man spräcker hål på vid penetrerande sex!
Och det där med "förlorat oskulden", det är inget som går förlorat och jag ogillar starkt det uttrycket. Legat för första gången låter så mycket schystare!
- dessa "undersökningar" som läkare gör för att avgöra om man haft sex eller inte, är alltså fejkade och är tyvärr relativt vanliga.

Enda gångerna de är möjligt att se om det förekommit sexuella aktiviteter och då det kan vara nödvändigt att undersöka är när det kommer till små barn, då man undersöker sprucken hud, sår och slitskador. Detta gör man eftersom det är emot lagen att ha någon form av sexuella aktiviteter med ett barn under 15år.
2 kommentarer
Caroline

tack så mkt :-) !

Felicia

Sv: Tack :)