sexualupplysare och bokälskare

trekant

Publicerad 2010-07-13 22:43:20 i Sex osv.,

Kan det egentligen finnas något fel med denna sexuella konstellation? Det är så att säga mer kön och kropp när man är fler än två - vilket automatiskt borde innebära mer källa till njutning och lust! För mig som är tjej blir det alltså dubbel uppsättning av antingen kuk eller fitta, eller en av varje - klockrena förslag alla tre. 

Drömscenariot tror jag är när man som utomstående blir inbjuden till ett par, man får bara spela en gästroll och kan sen gå när pjäsen är över! Eller om alla tre är singlar och öppna för förslag. Detta är inget jag rekommenderar för par som inte är fullkomligt stabila och där risker för svartsjuka kan uppstå.

- grejen med trekant är just det att det avviker från den sexuella normen, det är något man kanske inte gör varje dag, det är spännande och sexigt! Men par, tänk er för en extra gång så att det inte blir trubbel, sex är för härligt och skönt för att paja relationer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela