sexualupplysare och bokälskare

1,3 eller 10?!

Publicerad 2010-06-28 09:41:35 i Sex osv.,

Enligt Charlotte är det en ren dödssynd att ligga på första dejten, allra helst ska man vänta till den 10. Miranda tycker att dejt 3 är lagom. Samantha fattar inte vitsen med att vänta så pass länge, varför dejta någon länge för att sen upptäcka att han är dålig i sängen?

Och jag är väl inne på samma spår som Samantha, varför dejta någon länge nog att man börjar gilla varandra - för att sen upptäcka att tiden varit bortkastad då han är usel i sängen?!

Enligt mig ska man vänta exakt så pass länge att det känns bra, man är sugen, kåt och har lust att ligga! Sen om den känslan infaller efter en kvart, 5h eller tre veckor - det är lite upp till var och en. Men när väl lusten och kåtheten väcks till liv, är det bara töntigt att följa "reglerna" för hur man får och inte får göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela