sexualupplysare och bokälskare

7 blomster - 7 partners

Publicerad 2010-06-26 14:42:44 i Sex osv.,

Plockade ni 7 blommor under tystnad och la under huvudkudden för att sedan drömma om er blivande partner?! 
- när jag var mindre var detta en viktig tradition, mest för att dom gjorde det i Barnen i Bullerbyn och för att man var tvungen att göra det sent på kvällen.

Men i år glömde jag helt bort det! Jag liksom tappade fokus på det mesta efter att jag hookat upp med honom, och vad skulle jag plockat för blommor ute i radhusområdena - andras rabatter eller?!

Men det där med att bara drömma om en partner är lite förlegat, varför begränsa sig så? Då är det väl både roligare och sexigare att drömma om 7 olika - en för varje blomma! Så är det bara att köra igenom hela gänget... Det kommer ju ändå en ny blomchans om ett år igen... ;)

Kommentarer

Postat av: Sabine

Publicerad 2010-06-26 14:56:03

så fina blommor

Postat av: LaLizita

Publicerad 2010-06-26 18:01:30

Sv: Ja det var riktigt gott! :) Jag har underbara vänner som tar hand om mig! :)Hoppas du hade en mysig midsommarafton!Trevlig kväll

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela