sexualupplysare och bokälskare

alla killar kollar ju porr!

Publicerad 2010-06-26 21:55:00 i Sex osv.,

Men asså hur jävla förlegad är inte den sägningen? Och jag är så trött på det påståendet! Är rent allmänt trött på "allmäna" sägningar som minsann täcker aaalla killar eller aaalla tjejer.

Kan vi inte bara konstatera att det minsann inte alls är alla av manligt kön som rådiggar porr, och att glo porr så fort man vill runka/har lust är något obligastoriskt bara för att man har en kuk mellan benen? 
- jag, likväl många av mina tjejkompisar kollar mer eller mindre regelbundet porr av olika slag, och senast jag checka läget så hade vi alla fittor!


Porr är sexigt, roligt, läskigt, tillgängligt, plastigt, enkelt, eggande, avskräckande och informativt - sen om man har kuk eller fitta ska inte spela någon roll hur mycket eller på vilket sätt man konsumerar det. Porr är liksom porr, och jag är fullkomligt övertygad om att bra mycket mer tjejer glor på detta även om det inte talas lika öppet om det - förutom jag och mina tjejer då! ;)

Kommentarer

Postat av: Anne & Jenni

Publicerad 2010-06-26 23:51:05

Sv: klänningarna är från nelly.com och gina :)

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-06-27 08:21:07

Ville du låna filmerna eller?

Postat av: caro - passion for passion!

Publicerad 2010-06-27 22:20:34

nej jag har datorn, tack iaf! fast kan kanske behövas om vi ska ha någon porrkväll framöver! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela