sexualupplysare och bokälskare

brasiliansk vaxning

Publicerad 2010-06-21 22:08:56 i Sex osv.,

Jag funtar på att prova på brasiliansk vaxning - känns som det är rätt läge nu när det är sommar, varmt, kåtheten spritter i kroppen och man vet aldrig när nästa liggtillfälle dyker upp!
   Nog för att jag är grym på att intimraka med rätt produkter, men jag är löjligt trött på stickigt stubb - jag vill inte se ut som en hårig haka mellan benen! 

Gör det ont? Överlever man? Och  finns det någon som har bra tips på salonger? Jag vill gärna gå till en trevlig med humor - någon som kan klara av mina roliga skämt samtidigt som hon penslar in min fitta i hett vax! Och det får gärna vara lagom pris.

Kommentarer

Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

Publicerad 2010-06-21 22:36:26

Tack så mycket!! Jag är super nöjd över mina ROSOR!! Rösta gärna på mig som veckans blogg!! kram

Postat av: Marcus Å

Publicerad 2010-06-22 08:00:48

Ska du prova alltså? hehe

Postat av: LiiCee ❦

Publicerad 2010-06-22 18:40:40

brasiliansk vaxning gör apont första gångerna, men efter några gånger har man vant sig.. första tre gångerna gjorde jag på salong, men nu kör jag på själv hemma. billigare så och med lika bra resultat : )

Postat av: Phillipveronica

Publicerad 2011-11-02 15:29:57

Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela