dumpa mig.

hittade Veronica Maggios gamla låt häromdagen - och vilka minnen jag får av den låten!  Det var den låten jag skickade till min första pojkvän efter han dumpat mig - via Playahead.
- och själva dumpningen var skrivit i en sådan konstig metafor att jag tror det var Naddi som fick förklara för mig, "Ehh, ja Caro, det låter ju som att han gör slut, med dig..." hahahaha! Lyckat värre! 

Eller pojkvän och pojkvän, vi var mer bästa vänner som varje tisdag och torsdag eftermiddag roade oss med att tokhångla inne på hans pojkrum utan dörr, lyssna på Green Day och diskutera. Vi hånglade, vi kom lika långt varje gång - jag var avklädd på överkroppen, mer vågade vi inte då hans familj alltid var hemma och då han som sagt saknade sovrumsdörr, men jag fick ändå några orgasmer varje gång.
- sen var han tvungen att springa på träningen och jag kilade hem till mamma som alltid var sur då hon tvingats vänta med maten och jag som aldrig svarade i mobilen...


Vi försökte hänga som vänner, eller han var mest intresserad av att hänga när hans flickvän var på andra sidan atlanten. Sist jag träffade honom tog vi en lunch, men allt intresse dog när jag insåg hur tråkig han var. Känslan var inte densamma utan tokhånglet och Green Day... Men vilka minnen!
5 kommentarer
Jeanette

Haha värsta gulligt

Sophia

Vem. vem, vem??!!!

caro - passion for passion!

hahaha Tony!! :O hahaha vilka minnen! :D

Sophia

Tony??! Nån fjant på scouterna va´?! =)

Torsteininga

Excellent site. It was pleasant to me.