flashbacks.

Har suttit och skrivit på mina sexuella äventyr nu under några timmar, och ju mer jag skriver desto mer minnen kommer tillbaka, och det är ganska härligt att florera sig i gamla sexminnen!
   Från början hade jag tänkt vara ganska sparsmakad när jag valde ut vilka sexhistorier jag tänkte dela med mig, men sen upptäckte jag ju hur jäkla kul det är att skriva om sex! Och speciellt skriva om allt sjukt, sexigt, roligt, fräckt och knäppt jag upplevt i sexväg! ;)
 
Så för att sammanfatta, har man delat lakan med mig så kan man nog vara säker på att få läsa om sig själv när boken kommer ut i höst. Just nu har jag precis skrivit klart om en gammal sommarflirt, yes samma karl som jag sprang in i för någon vecka sen... Nästa kapitel blir Rhodos, yes allt ska fram i ljuset och jag utökade nyss från att bara skriva om en karl därifrån, till att skriva om den andra och tredje också... ;)

Så varning, känsliga läsare, systrar, mamma, och avdankade älskare kanske inte ska läsa boken! Kan ju bli lite konstigt med tanke på alla gamla ligg ur garderoben jag drar fram och visar för allmänheten! ;)
5 kommentarer
LinaH

Svar: s;kte via vings hemsida...var utbildad fran grunden pa univeristet inom spa.

alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: det ska bli 3st blommor hihi :D men den är inte klar än..

B R O W N S U G A R

spännande ;)

Aleks Ekstrand

de låter as bra hördudud, men sa du inte att de va anonymt, vilket betyder att dem som läser inte vet vilken som är din och inte ;)

btw får du idé torka så har du mitt nr. ;)

jag ska försöka skriva någon men är verkligen så sjukt dålig på att skriva....

Carro.

spännande ;)



sv: tack :) jaopp, det var ett år sen eller två. haha. så den går nog inte få tag på längre :(