sexualupplysare och bokälskare

giftermål och barn?

Publicerad 2010-06-28 11:08:40 i Sex osv.,

Jag tycker det är väldigt kul att spekulera i vem i gänget som blir först ut - först ut med giftermål och barn, ta de där stora kliven ut i vuxenlivet på riktigt!
- vi har väl alla mer eller mindre varit sambo under olika perioder i livet, några är det nu och vissa har tom köpt bostadsrätter.
Men det här med barn och giftermål då, för ett år sen var jag nästan säker på att det skulle bli jag, och hade han fått bestämma hade jag suttit här med en liten unge på nästan ett år! Läckert att vara ensamstående mamma vid 20 år...

Oavsett vem som blir först ut i gänget med detta, så hoppas jag att det sker av kärlek, stadig kärlek och av en relation fylld med lycka, skratt och kommunikation!ps. eftersom det med största sannolikhet inte kommer bli jag, så erbjuder jag mig istället som världens bästa barnvakt och jordmor!

Kommentarer

Postat av: ttildaa

Publicerad 2010-06-28 12:04:47

Sv; hihi tack!:D

Postat av: Ida

Publicerad 2010-06-28 14:47:44

Det är kul att spekulera, men oftast brukar det inte bli som man tror;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela