glöd

En sak som jag totalälskar med de utbildningar jag varit på med RFSL och RFSU är de fina människor jag träffar, och jag vet inte hur jag ska förklara det bättre än - akvarium!
- tänk er ett stort akvarium med massa fiskar, man trivs och lever livet, men sen en dag så sugs man ut ur sin trygga vardag och hamnar mitt i ett stim fiskar, som kanske inte exakt likadana som en själv - men som liksom tillhör samma fisksort! Och man känner sig hemma på något sätt...

När jag säger att jag vill jobba som sexolog - så är det ingen som rynkar på näsan, skrattar, har fördomar, kollar snett eller ignorerar. Istället får jag peppande frågor, funderingar, goda råd och namn som kan hjälpa mig på vägen!


- idag mötte jag en kvinna som ställde en fråga, en såndär fråga som verkligen får igång mig. Och medan jag kör på i min monolog om sex, tankar, säkrare sex, hiv och massa mer - så ser jag den där glöden i hennes ögon!
Samma glöd som jag vet att jag själv får när jag pratar om dessa saker som jag verkligen brinner för. Passion, engagemang, intresse - en glöd som tänds till liv och som kan leda till det mest fantastiska saker!
0 kommentarer