sexualupplysare och bokälskare

go tyra!

Publicerad 2010-06-22 16:35:36 i Sex osv.,

Vid eftermiddagskaffet hamnade jag och Ernst framför Tyra Show - och dagens program, vilket jäkla program! Jag kände flera gånger för att köra en spontanapplåd hemma i soffan, och jag funtar allvarligt på att maila deras ledning och tacka!

Dagens program handlade om ämnen som vi här hemma är mer eller mindra vana vid att prata om- medan på andra sidan pölen i detta "framåtgående" land är det ett himla hyschhysch.
   Mens, gynekolog, smärta, preventivmedel, fittan - vanlig basfakta som man förhoppningsvis får lära sig i högstadiet - hade dom nu 2010 en landsomfattande kampanj om! För att unga kvinnor inte hade någon aning om mycket!

Och det är så jäkla viktigt att dessa ämnen får ta plats, diskuteras och synas. För det är viktiga grejer! Varje ung kvinna måste veta hur fittan ser ut, hur det funkar, vad som är normalt och när man ska uppsöka en gynekolog!! Det är basicgrejer som alla ska känna till, så viktigt!
- detta är en av många saker som jag verkligen brinner för, unga kvinnor och att lära ut basicfakta om den egna kroppen!


- hon är lika snygg som hon är smart och fantastisk! Det blir nog ett tack-mail iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela