killar och ålder?!

Killar, män och grabbhalvor - vad är grejen med att ni faller för/ligger med/blir tillsammans med småungar - och sen gnäller som fan bakom deras ryggar om åldern?!
-och ja, jag vänder mig till den manliga delen då jag hitills aldrig hört någon tjej i min närhet noja över att personen hon dejtar är aaaaalldeles för ung för henne, men kör på ändå...

Antingen gör man åldern till en grej, stör sig, bangar ut eller känner stopp - eller så tar man åldern för vad det är, inbillar sig att "hon är sååååå mycket mognare än vad hon kan verka", eller gillar läget...

Men grejen att skämmas, försöka dölja, bli generad, skämta bort eller tönta sig över att hon är så mycket yngre än dig själv! Skärp till dig - antingen fortsätter ni ses, blir tillsammans eller fortsätter knullar - men det är inte riktigt snyggt att säga till henne att åldern inte är någon stor grej och sen skämmas för det när hon inte är med. Inte särskilt snyggt alls.



ps. jag drar min egen gräns vid 89, mitt lägsta är 91 och det är alldeles för ungt. Men det är för att jag själv valt att göra den åldersgränsen nedåt, uppåt däremot har jag ingen direkt gräns, eller det är väl Persbrandt.

0 kommentarer